avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca neinregistrat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca neinregistrat

Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul cabinet nu se regaseste in revisal.Contabila firmei mi-a trimis o copie dupa revisal in whatsapp in care apar cu contract de munca activ.Este posibila o greseala din partea ITM-ului?Sau angajatorul a transmis revisalul apoi l-a declarat"eroare" si l-a sters
Cel mai recent răspuns: lioara44 , utilizator 13:03, 3 Februarie 2022
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, contractul nu figureaza la ANAF, urmeaza sesizare ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm, anaf, cnas si cnpp isi pot interoga intre ele bazele de datele? cyan cyan O autoritate a statului poate interoga baza de date cu contributiile platite de angajatori si care este gestionata de alta autoritate a statului? ANAF-ul, ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nedeclarat in revisal mototo mototo Angajatorul a incheiat pentru un salariat , incepand cu 01.11.2013 contract de munca cu timp partial pe durata nedeterminata . Contractul a fost ... (vezi toată discuția)