avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsă acte teren de sub casa si lipsa acte casa, doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsă acte teren de sub casa si lipsa acte casa, doar proiect ...

Lipsă acte teren de sub casa si lipsa acte casa, doar proiect de casa. Deoarece a decedat soacră-mea Am fost la notar cu ce hârtii vechi am găsit si mi sa spus că nu mă poate ajuta ca nu am acte din care sa reiese terenul de sub casă, menționez că sa facut succesiunea după socru, dar sa făcut doar pe casă. In ac situație va rog sa ma ajutați de unde sa încep demersurile. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
nadia1977, utilizator

Alte discuții în legătură

Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire DanaP. DanaP. Pe scurt, soacra mea a decedat in urma cu doi ani si cateva luni. Ea impreuna cu sotul ei au cumparat un teren , tranzactia facuta acum multi ani ... (vezi toată discuția)
Succesiune, testament elisabeta propszt elisabeta propszt Soacra a murit anul acesta in februarie. Socru a murit in 1993. In anul 1996 s-a facut titlurile de proprietate. Pentru ca nu s-a facut succesiunea, dupa ... (vezi toată discuția)