avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatie concurs angajare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatie concurs angajare.

Legislatie concurs angajare.
Care este legislația în privința angajărilor in sistemul medical la spitalele de stat? Sunt obligate spitalele de stat să afișeze public un viitor concurs de angajare sau pot face angajări la discreție (pe șest) fără să facă publica informația? Bănuiesc că trebuie să existe o transparență, sau mă înșel?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 2 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
HG nr. 497 din 26 mai 2010
privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului şi a examenului pentru ocuparea posturilor vacante şi temporar vacante, precum şi stabilirea criteriilor de evaluare a performanţelor profesionale individuale la promovare prin examen a personalului contractual din sistemul sanitar

[ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Care sunt conditiile pentru angajarea unui medic, legislatie, critererii? Multumesc (vezi toată discuția)
Concurs ocupare functie sefi sectii spitale dana manea dana manea in ce conditii se pot scoate la concurs functiile de sefi de sectie intr-un spital? (vezi toată discuția)