avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unchiul meu împreună cu soția sa au făcut o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unchiul meu împreună cu soția sa au făcut o casa aceasta ...

Unchiul meu împreună cu soția sa au făcut o casa aceasta din urma a moștenit de la mama dansei un teren arabil și 1 vie pentru care sa judecat cu sora ei dandu-i ce i se cuvinea ,aceasta a decedat,cum poate sotul sa moștenească tot ce avea soția sa adică 1/2 din casa terenul si via?poate sa o scoată din mostenire pe sora acesteia,mai ales ca ele nu au vb ani buni ni la moarte nu a venit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 10 Februarie 2022
din casatoria unchiului cu sotia au rezultat copii?
Nu nu au copii

juridic dana a scris:

din casatoria unchiului cu sotia au rezultat copii?


E irelevant ca nu a venit la înmormântare sau ca nu au vorbit. Daca nu renunta la mostenire, impartiti pe jumatate averea sotiei.
Ii puteti da sulta pt partea ei si ramaneti cu bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o succesiune pisica300 pisica300 Străbunicul meu P.D. a avut unici moștenitori pe bunica mea M.D.M.R , pe sora bunicii mele P.S.M și pe frații bunicii mele P.D.R și P.A.F. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - succesiune denisamoraru denisamoraru 1.La cumpararea unei case nationalizate cu legea 112, s-a cumparat si terenul pe care este construita ea? 2.aceasta casa a fost cumparata de unchiul ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi dati si mie macar un sfat stefan_constanta stefan_constanta Subiect: RE: va rog frumos sa-mi spuneti daca este un abuz familiar? subsematul stefan dumitru fiul lui stefan margarit[in viata]tatal si stefan ... (vezi toată discuția)