avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Pentru o condamnare penala de 1 an si 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Pentru o condamnare penala de 1 an si 2 luni cu suspendare ...

Buna ziua ! Pentru o condamnare penala de 1 an si 2 luni cu suspendare sub supraveghere ,cu 2 ani conduita supravegheata se poate face cerere de reabilitare pe cale judecatoreasca la implinirea termenului de 2 ani de la ramanerea definitiva a hotararii ,chiar daca reabilitarea intervine de drept la 3 ani de la ramanerea definitiva a hotararii ? Multumesc frumos pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: Florin111 , utilizator 20:50, 15 Februarie 2022
Buna ziua!
Pentru pedeapsa inchisorii a carei executare a fost suspendata sub supraveghere, termenul de reabilitare este de 3 ani de la data la care se implineste termenul de supraveghere.
Va multumesc frumos pentru clarificare ! Se pare ca nu exista alternativa decat sa lasi timpul sa treaca ,cam groaznic si inuman in acelasi timp ,asta e ,mari legiuitori avem ,de !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecătorească Vanzarionline Vanzarionline Buna ziua Am primit o condamnare de 2 ani cu suspendare si 3 ani de incercare in aprilie 2016 pentru frauda informatica. Dupa cat timp pot cere reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept Judiciaristu Judiciaristu La pedeapsa închisorii de 1 an,cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere de 2 ani,in câți ani intervine reabilitarea ? Precizez că sentința a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca & de drept Instalator Instalator Buna ziua ! Art.165 , 166 si 167 - si celelalte care fac trimitere la termene, conditii , etc . - din NCP sunt clare. Dar la ... (vezi toată discuția)