avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua. As dori sa deschid un pfa cod caen 6203, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua. As dori sa deschid un pfa cod caen 6203, avand pe ...

Buna ziua. As dori sa deschid un pfa cod caen 6203, avand pe cartea de munca incadrarea operator calculatoare electrice si retele. Aceasta incadrare este buna pentru acest cod caen? Multumesc

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa servicii it claudiu_2012 claudiu_2012 Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)