avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Legat de penalitati intr-un contract de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Legat de penalitati intr-un contract de creditare ...

Buna ziua,
Legat de penalitati intr-un contract de creditare pentru creditor in situatia unor sume incasate in plus.Binenteles ca in contract nu este asa ceva.Ordonanta 13 /2011 este pentru lei.Cum calculez in eur in situatia in care sumele platite in plus se fac pe parcursul derularii creditarii?Daca transform in lei e corect?Si la ce curs?

Alte discuții în legătură

Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)
Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala - cont euro, plata ron Pufalone Pufalone Buna ziua, de curand am semnat o promisiune bilaterala la care am platit un avans de 10000 euro echivalentul a 49769 ron la ziua respectiva. Vanzatorul si-a ... (vezi toată discuția)