avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERTIFICAT/ADEVERINTA EDIFICARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERTIFICAT/ADEVERINTA EDIFICARE

Buna ziua, am urmatoarea situatie: am depus cerere la primarie pentru eliberarea Certificatului/Adeverinta de edificare constructie.Au fost depuse toate documentele solicitate, inclusiv CU de informare(solicitat de Primarie)+Expertiza MLPAT+Memoriu Tehnic arhitectura-deoarece se considera ca nu am respectat 100%autorizatia, constructia are PV de receptie 2021.
Primaria amana eliberarea documentului pe motiv ca nu au regulamentul de aplicare , document ce trebuie votat de consiliul local S1.
As dori sa stiu daca este normal sa se intample asa, sau legea se aplica pentru toate sectoarele.

Cu stima,
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
IONICA VADUVA, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:44, 24 Februarie 2022
In primul rand vin cu o rectificare, procesul verbal de receptie a fost incheiat in 2002.
In al doilea rand am rugamintea daca are cineva un raspuns/situatie asemanatoare, as dori un punct de vedere.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Certificat edificare conform lege 7/2020 amalia.vintila amalia.vintila Buna ziua, am o casa construita in ba za unei autorizatiii de constructie din 2009 ,inregistrata la cadastru la 70% in anul 2012., an in care am avut si PV de ... (vezi toată discuția)
Pasi ptr construirea unei case ContSters87904 ContSters87904 Sunt sigura ca de acest subiect s-au lovit foarte multi dintre noi, ar fi bine sa stim cu totii, care ar fi pasii dupa achizitia unui teren ptr construirea ... (vezi toată discuția)