Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Fata mea e stabilită in Germania de 9 ani, anul trecut s-a măritat ...

Fata mea e stabilită in Germania de 9 ani,anul trecut sa măritat cu un cetățean german cu care are un copil,cum trebuie sa procedeze ca sa obțină;buletin și pașaport german.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:44, 17 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa se intereseze pe plan local mai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat german de arestare preventivä maria schneider maria schneider Pe numele meu s-a emis in Germania un mandat de arestare preventivä,motivul fiind räpire minor. Sotul meu german dupä patru ani de cäsätorie a trecut la ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Mama romanca tatal arab boukachaba boukachaba buna ziua am o problema foarte mare eu sunt romanca si sunt maritata cu cetatean arab avem o fetita de un an si eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc in ... (vezi toată discuția)