avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contestare amenda plf .Buna ziua, Intentionez sa depun ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contestare amenda plf .Buna ziua, Intentionez sa depun o contestatie la amenda in valoare ...

Buna ziua,
Intentionez sa depun o contestatie la amenda in valoare de 2000 ron pe care am primit o cum ca nu am completat formularul plf .
Intrebarea este daca pot depune documentele online la judecatoria sector 1?
Si a 2 intrebare este unde sa platesc taxa de trimbu.
Va multumesc f mult!
Cel mai recent răspuns: office_log , utilizator 19:43, 22 Februarie 2022
Taca de timbru se achita la administrstia financiara de la domiciliul dvs.Msi aveti variante la posta prin mandat postal ,la unele unitati CEC
Orice actiune initiati trebuie sa aveti in vedere ca e nevoie de confirmare de primire ,chiar si online . Sunt unele judecatorii care nu confirma de primirea actiunii sau a documentelor ce o insotesc .In justitie, si nu numai,acolo unde se cauta dreptatea ,e nevoie de dovezi cu care sa combateti.
Taxa de timbru se achita la Directia Generala de Impozite si Taxe Locale ,Sector 1 ,la ghiseu .
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
office_log, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata la restanta de la intretinere Amelia83 Amelia83 Buna seara! Inainte de a va spune ce problema am imi asum si vina de a nu fi platit intretinerea la timp din cauza unor probleme ( nu ca ar interesa pe cineva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie sa trimit cererea de chemare in judecata si ... drapai drapai Buna ziua, Trebie sa trimit cererea de chemare in judecata si sa platesc taxa de timbru in valoare de 20 lei dar nu pot mai devreme de luna MAI pentru ca ... (vezi toată discuția)