avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Programul meu de lucru este intre orele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Programul meu de lucru este intre orele 9:00 si 17:00 ...

Buna ziua,
Programul meu de lucru este intre orele 9:00 si 17:00 de luni pana vineri. In doua zile trebuie sa plec in delegatie din Bucuresti la Timisoara. Conducerea nu a specificat nimic de ora de plecare, asa ca voi pleca la ora 9:00, ora la care oricum incepeam munca. Dar vineri, conducerea mi-a zis ca dupa ora 17:00 dupa ce termin programul de lucru sa plec pe drum spre Bucuresti, adica sa fac un drum de 7 ore. Corect nu ar fi ca in ziua de vineri sa lucrez de la 9:00 pana la 10:00 iar pe urma sa plec inapoi spre Bucuresti ca sa beneficiez de timpul meu liber la ora 17:00, cand termin oricum munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 21 Februarie 2022
Nu este corecta interpretarea dvs ... timpul de munca este acelasi 8 ore/zi ... dupa terminarea lui se poate pleca.
Pai cu aceasta logica, miercuri la 2 dimineata ar trebui sa plec spre Timisoara, ca la ora 9:00 sa imi pot incepe ziua obisnuita de lucru pana la 17:00, nu?
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2022
bogdan912, utilizator
Durata deplasarii nu intra in durata timpului de munca ... dvs pentru ziua in cauza, primiti diurna plus salariu.
Puteti sa imi spuneti daca diurna este pe zi, indiferent daca e sau nu weekend. Daca plec miercuri si ma intorc luni, ar trebui 6 zile de diurna sa primesc?
Dirna este pe zi.

Depinde de orele deplecare si de sosire, calculul diurnei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in primul rand la multi ani. pentru inceputul de an ... Achim2019 Achim2019 Buna ziua. In primul rand La multi ani. Pentru inceputul de an vin si eu cu o problema legata dr pontaj. Lucrez la o societate in domeniul telecomunicatiilor. ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Diurna... petre32 petre32 Stimate domn/doamna, Lucrez la o companie privata de 3 luni, semnarea contractului s-a facut cu doua saptamani inainte de inceperea activitatii. Activitatea ... (vezi toată discuția)