avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna Vreau sa cer marire pensie intretinere.nu mi prea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna Vreau sa cer marire pensie intretinere.nu mi prea permit ...

Buna

Vreau sa cer marire pensie intretinere.nu mi prea permit un avocat.am gasit aici model cerere.insa nu am inteles prea bine:o scriu eu de mana de computer de masina de scris...si apoi ce fac cu ea?o depun unde mai exact?
Ancheta sociala va avea loc din nou si la noi si la tata?
Interogarea parintilor e obligatorie?adica eu si el ne vom intalni fata in fata fiecare spunandu si punctul lui de vedere?sa fiu pregatita nu de alta...nu doresc sa mai fiu luata prin surprindere ca si atunci cand am cerut custodia exclusiva si avocatul a stat langa mine ridicand din umeri si zicand:raspunde ce ti convine...nici macar nu mi a spus ca ne vom confrunta...asa ca el venit cu poezia invatata a recitat tot ce si a propus si eu am ramas ca proasta cu gura cascata de ce minciuni debita taticul si de cum avocatul meu parea ca e al lui nu platit de mine ...
Am nevoie si de martori?
toate astea s au intamplat data trecuta deoarece am cerut si custodia exclusiva?pe langa marirea pensiei de intretinere.
Cel mai recent răspuns: Zifrumoasa , utilizator 07:42, 28 Februarie 2022
Mărirea de pensie se cere dacă ști ca s au schimbat veniturile tatălui.
cererea o scrieti pe calculator, o semnati apoi si se depune la judecatoria pe raza careia are domiciliul copilul in 2 exemplare. argumentati ce schimbari sunt fata de hotararea precedenta, cereti sa aduca adeverinta de venit.
puteti cere sa se judece in lipsa, art 583 ncpc
cererea e insotita de copie dupa certificatul copilului de nastere, copie dupa buletin daca are, copie dupa buletinul dvs, copie dupa hotararea judecatoreasca ce o aveti. pe toate copiile scrieti cf cu originalul si semnati.
se plateste taxa de timbru de 20 de lei acolo unde platiti si impozitele, incercati prin ghiseul.ro sa platiti on line.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
Multumesc jane.iti doresc o zi minunata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara student Sorana29 Sorana29 Buna seara!Am si eu o nelamurile , va rog frumos ! Am absolvit liceul si am promovat examenul de bacalaureat. Am intentia de a da mai departe la facultate. Am ... (vezi toată discuția)
Cine este obligat să plătească pensie alimentara? Gabriela13071979 Gabriela13071979 Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat și ce pași trebuie să urmez în următoarea situație. Am divorțat în 2016 de fostul soț iar în urma ... (vezi toată discuția)
Minor in custodie totala, plangere penala de catre fostul sot Gabriela_S Gabriela_S Buna ziua! Am divortat acum 4 ani si am obtinut custodia totala asupra fiului meu, atunci, in varsta de 5 ani. In tot acest timp, fostul sot a avut si are ... (vezi toată discuția)