avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,am avut un accident rutier,care s-a soldat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,am avut un accident rutier,care s-a soldat cu vatamare ...

Buna seara,am avut un accident rutier,care s-a soldat cu vatamare corporală. Traversat în fuga în fata mașinii,prin loc nepermis.,eu doar ce am demarat sa plec.Victima este in spital. Eu am dat declarații,mi s- a facut un raport de către polițișt în care a relatat cum s-a întâmplat. Victima a recunoscut ca ea este vinovata de producerea accidentului, lucru stipulat în raport.Mi nu mi sa retinut nici un act.Care sunt pasii de aici încolo.Trebuie sa imi angajez un avocat?Victima poate cere daune?Aștept un răspuns.
In vederea stabilirii vinovatiei, chiar si in cazul in care victima isi recunoaste vinovatia, se vor efectua cercetari.
Da, victima poate cere daune.

La intrebarea dvs, daca trebuie sa va angajati un avocat, raspunsul este: nimeni nu este obligat sa-si angajeze avocat, mai ales daca se descurca singur in hatisul legislativ din tara noastra.

Dar, de regula atunci cand te doare capul, te duci la doctor sau citesti tratate de medicina ca sa afli.
Asa si cu angajarea unui avocat: daca ai probleme cu legea, apelezi la un avocat... macar pentru o consultatie juridica, in care sa fi lamurit cu privire la toate aspectele ce se pot ivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau civila ? lemonik lemonik Am citit ca termenul de depunere a plangerii penale este de 2 luni de la data producerii accidentului / de cand se stie cine este faptasul. Prietenul meu a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa ContSters308495 ContSters308495 am lovit o persoana care tranversa prin loc nepermis, nu aveam viteza nici alcoolemie, dar de la spital a zis ca are fractura la coloana 30 zile ingrijiri. ... (vezi toată discuția)