avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Se poate încheia un contract de vanzare cumpărare a ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Se poate încheia un contract de vanzare cumpărare a unui apartament ...

Se poate încheia un contract de vanzare cumpărare a unui apartament doar la mediator? Este legal? Sau trebuie sa merg direct la notar?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vanzarea/cumpararea unui imobil (apartament, casa, teren) se face doar prin incheierea unui contract de vanzare cumparare in forma autentica, la notar.
Eu, tocmai asta nu înțeleg. Agenția a programat o întâlnire la un birou mediator P.G fără să mă consulte pe mine ca și cumpărător. Doamna P.G de la acest birou spune că este notar dar eu nu o regăsesc pe listele notarilor din localitate. Am dreptul să merg cu vânzătorul la ce notar doresc eu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, mergeti la ce notar doriti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la ce motar doriti,este foarte bine ca ati verificat.Nu are nici o valoare actul incheiat de mediatorul respectiv...



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin agentie Codrys Codrys Ieri 30.11.2016, fiind in cautare de un apartament, am sunat la un numar din ziar. S-a prezentat ca fiind agentie si in 30 de minute am mers si am vazut ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare cashalot cashalot Buna ziua. Anul trecut am facut un contract de rezervare pentru un apartament si un anumit loc de parcare pt care am platit separat , anumite sume de ... (vezi toată discuția)