avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara , in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara , in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a fost publicata ...

Buna seara ,
in anul 2020 sau 2021 , nu stiu exact a fost publicata o lege prin care institutiile statului nu trebuiau sa imi ceara mie , persoana fizica , sa preznt documente eliberate de alte institutii ale statului. Ele , institutiile , sunt obligate sa ceara documentele care le sunt necesare ele intre ele.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti despre care lege este vorba.
Multumesc.
Cu respect ,
Iulian Severin
Cel mai recent răspuns: iulianma1 , utilizator 07:56, 5 Martie 2022
LEGE nr. 267 din 9 noiembrie 2021
pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.
Mulțumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele oug nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. danielsovan danielsovan La data de 30.06.2016 a intrat in vigoare Ordonanţa de urgenţă nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - potrivit o.u.g. nr.131 din 17 decembrie 2021 privind ... oanaportar oanaportar Buna ziua - potrivit O.U.G. nr.131 din 17 decembrie 2021 privind modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru prorogarea unor ... (vezi toată discuția)
Auto apetrea constantin apetrea constantin este obligatoriu certificatul de autenticitate daca masina este din acelasi judet (vezi toată discuția)