avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Poate angajatorul să impună în continuare ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Poate angajatorul să impună în continuare obligația de purtare ...

Poate angajatorul să impună în continuare obligația de purtare a masti
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:42, 9 Martie 2022
Daca prin riscurile profesionale identificate si evaluate de catre angajator se impune purtarea unei masti de protectie, angajatorul o poate nominaliza in Lista cu echipament individual de protectie stabilind conditii concrete/ instructiuni proprii de purtare. EIP se asigura de catre angajator fara plata/ cota parte din partea lucratorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate un angajator impune purtarea mastii de protectie impotriva ... Madalinna2000 Madalinna2000 Mai poate un angajator IMPUNE purtarea mastii de protectie impotriva COVID-19 dupa ridicarea restrictiilor la nivel national? (vezi toată discuția)
Acum că masca s-a scos, unele firme/instituții îți pot impune ... noovalex noovalex Acum că masca s-a scos, unele firme/instituții îți pot impune să porți mască? Ei zic că așa au regulamentul intern (vezi toată discuția)
Mai pot fi obligat la locul de muncă să port masca? pot fi ... Ioanpreda Ioanpreda Mai pot fi obligat la locul de muncă să port masca? Pot fi sancționat pecuniar sau să fiu amenințat cu desfacerea contractului de muncă pe motiv ... (vezi toată discuția)