avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violarea vietii personale. Buna ziua! Am rugamintea sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violarea vietii personale. Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am un prieten ...

Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am un prieten in curs de divort si sotia a pus oameni pe urmele lui, i-a spart toate conturile de socializare, ii asculta telefoanele, a obtinut cumva copie a mesajelor lui de whatsapp, ii urmareste fiecare miscare, etc. in asa fel incat devine infricosatoare situatia. Face toate aceste lucruri ca sa obtina mai multi bani la divort. Exista vreo lege care sa il ajute, deoarece in acest moment libertatea lui de miscare si comunicare este violata in mod groaznic. Omul nu inseala, nu face nimic din ce ar putea sa il incrimineze cu ceva. Cumva in toata aceasta nebunie am intrat la mijloc doar pentru simplul fapt ca fac parte dintr-un grup care desfasoara activitati in aer liber in care se afla si sotul dansei. Personal ma sperie, nu am facut nimic care sa o determine sa ma suspecteze si incep sa imi fac griji ca sunt si eu urmarita de oamenii pe care ii trimite sa spioneze, avand in vedere niste situatii bizare care s-au petrecut. Are voie sa faca astfel de lucruri? Legea permite? Si daca da, pana in ce punct? Multumesc frumos!
i-a spart toate conturile de socializare, ii asculta telefoanele, a obtinut cumva copie a mesajelor lui de whatsapp

Sa ii faca plangere la politie pt violarea secretului corespondentei.
Legea nu permite,sa discute cu un av mai ales ca se apropie un divort dificil.Poate face o sesizare la politie,plangere care o sa foloseasca si la divort pt a bloca anumite probe obtinute ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz anda30 anda30 Buna ziua. De aprox. 4 luni sunt urmarita zilnic de niste agenti sub acoperire, spioni prosti as zice, in sensul ca ei se lasa deconspirati, imi arunca priviri ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica leia leia Am uitat deschis mail-ul in calcutatorul de la serviciu si una din colege mi-a citit mail-urile fara acordul meu , apoi a povestit si la alte persoane ceea ce ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios florianmircea florianmircea sunt in partaj eu am cerut 75% pe motiv ca eu am avut contributii majore inclusiv 12oooooron dintro recompensa cu titlu iar ea facind menaj la negru la un ... (vezi toată discuția)