avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HOTĂRÂREA nr. 336 din 11 martie 2022 - Detalii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HOTĂRÂREA nr. 336 din 11 martie 2022 - Detalii

Bună ziua! Am citit HOTĂRÂREA nr. 336 din 11 martie 2022 referitoare la decontările pentru hrană ale refugiatilor din Ucraina. Articolul are atasate la anexa documente ce ar trebui completate de persoana fizica care oferă cazare persoanelor refugiate.
Hotărârea nu specifică însă cărei instituții are trebui adresate acele documente. Specifică doar "autoritățile administrației publice locale ale unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale ".
Am contactat și Primaria București și ISU și acestea nu cunoșteau detaliile. Îmi poate explica cineva cărei instituții ar trebui să mă adresez (unde inregistrez documentele)?
Hotărârea am gasit-o aici [ link extern ] .

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:53, 21 Martie 2022
Actele se depun la autorităţile administraţiei publice locale ale unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale pe raza cărora se află locuinţa.
De acord, așa scrie in hotărâre! Nu sunt un cunoscător, de aceea intrebam: la ce se referă "autorităţile administraţiei publice locale ale unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale pe raza cărora se află locuinţa"? Inseamnă Primăria, Poliția Locală, Inspectoratul Județean ?
Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În București la primăriile de sector. În restul țării, la primăria fiecărei localități în parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii politia locala a municipiului bucuresti ContSters325155 ContSters325155 Imi puteti indica un act normativ care reglementeaza desfasurarea Politiei Locale a Municipiului Bucuresti? Multumesc. (vezi toată discuția)
Politia locala FIV70 FIV70 m-a intrebat un prieten si nu am stiut ce sa-i raspund :,,in cadrul unei politii locale functionarii publici sunt obligati sa execute servicii de paza si nu ... (vezi toată discuția)
Se poate introduce in consiliul local o propunere pentru un proiect ... marysimo marysimo Se poate introduce in Consiliul Local o propunere pentru un proiect pe baza unei petitii de la cetateni? Daca da, cate semnaturi sunt necesare? (vezi toată discuția)