avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cheltuiala angajatorului pt ziua libera ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cheltuiala angajatorului pt ziua libera autorecenzare!!!

cheltuiala angajatorului pt ziua libera autorecenzare!!!
e frumos cand statul este darnic pe banii angajatorului
la un calcul sumar de o medie 175 lei pe zi a 800 angajati, angajatorul are o cheltuiala de 140000 lei...doar pt ca statul se simte darnic cu ofertele pe zile libere! cat de corect e fata de mediul privat sa se impuna o astfel de cheltuiala? (si cand zic o medie de 175 lei/zi de salariat sunt cumsecade...pt ca in unele companii media salariului zilnic poate depasi 250 lei)

imi doresc tare mult sa vad daca cineva mai simte supararea aceasta ..sau sunt singurul muritor cu astfel de nedumeriri!
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu odihna gh3gh1 gh3gh1 Un salariat are tot anul 2013 un salar de 800 lei. In anul 2014 are stabilit un salariu de 900 lei. Salariatul cere in februarie 2014, 10 zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Neconcordante salariale g30rg3 g30rg3 Buna ziua, in urma cu doua saptamani am incercat sa obtin un imprumut de la banca dar cand mi s-au cerut documentele m-am lovit de o problema. In fisa fiscala ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical rosu gheorghe rosu gheorghe Care sunt contributiile si impozitul ce se aplica venitului brut din concediu medical pentru a se ajunge la retributia neta a acestuia? (vezi toată discuția)