Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua si eu am aceeasi problema. Eu am divortat de anul trecut. Din luna octombrie fostul sot trebuia sa imi plateasca pensia alimentara la copil dar nu ii pasa de copil si nu mi-a dat nici un ban, daca ii zic zice ca nu are servici si nu ii pasa.
Ce trebuie sa fac? poate face puscarie, poate asa se sperie si imi da.
Multumesc astept raspuns
Daca sotul meu este ofiter,pot cere ca adeverinta lui de salariu sa contina toate drepturile lui banesti?Adica sa fie incluse si sporurile si norma de hrana care sunt permanenete si ele. Ptr ca de la unitatea lui i se poate da si o adeverinta doar cu venitul de baza.Eu pot cere in instanta o alta cu toate veniturile?
2. In cazul unor credite instanta tine cont de cuantumul ratelor si apoi stabileste pensia sau nu?
3. Ptr. doi copiii aflati in intretinere care este cuantumul pensiei?Procentual ,bineinteles.
4. Daca fiul meu a implinit acum 18 ani,este elev si procesul de divort incepe in septembrie,ptr. pensie trebuie sa deschida el proces separat sau trebuie sa fac dovada in instanta ca este elev si se stabileste pensia odata cu cea ptr fata care este minora?
Va multumesc anticipat.