Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Daca nu va angajati un avocat puteti avea surprize neplacute in sensul ca cererea sa fie neintemeiata.
Trebuie rezolvata problema procedurii citarii si acest lucru nu il poate face decat avocatul care se va ocupa de caz.
.Variantele pot fi mai multe.
avocat Claudiu Lascoschi
Noi daca va dam sfaturi mai rau va incurcam pt ca daca va prinde instanta se va supara
#-o Rezolvati aceasta problema in timp util. Sfatul meu este sa demarati actiunea de divort, deoarece va dura ceva timp.Daca doriti , contactati-ma! Am pe rolul instantei procese astfel de cauze. Cu stima! Av. Dan Florenta Beatrice
Cu scuzele de rigoare, in cazul in care considerati ca l-am atacat pe Elis.
avocattop a scris:
#-o Rezolvati aceasta problema in timp util. Sfatul meu este sa demarati actiunea de divort, deoarece va dura ceva timp.Daca doriti , contactati-ma! Am pe rolul instantei procese astfel de cauze.
Oare e bine sa va faceti singur reclama? Ati citit Regulamentul site-ului?
Referirile mele nu il priveau pe Elis.Relatam fapte obiective intamplate altor persoane ( NU lui Elis).
Am vazut oameni care au sesizat instanta competenta si timp de cca 2 ani nu au reustit sa termine divortul pt ca nu se stia clar care este instanta competenta.
Ma intreb daca si Elis a vazut sau a auzit asa ceva.
S-a sugerat ca nu este nevoie de avocat si am dat lamuriri in sensul ca este nevoie de avocat.
Incercam sa arat faptul ca o persoana fara cunostiinte juridice nu se poate descurca si ca nu poate intelege codul de procedura civila.
De aceea, chiar nu pot sa inteleg cu ce l-am jignit pe Elis.Poate imi explica si mie cineva.
Ceea ce a scris [AVLIL] este total pe dinafara fata de situatia reala.
Relatarea unor situatii reale inseamna discriminare ?