Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua,
La calculul pensiei de intretinere se pot lua in calcul si dividendele pentru care s-a platiti si impozit in cazul in care impricinatul are si carte de munca?
tunikiss a scris:
Buna ziua,
La calculul pensiei de intretinere se pot lua in calcul si dividendele pentru care s-a platiti si impozit in cazul in care impricinatul are si carte de munca?
Si pe mine ma intereseaza acelasi lucru. Buna intrebare.
Raspunsul nostru ar trebui sa priveasca orice situatie posibila vad... :hm: Pentru asta mergeti dv. sa intrebati la un avocat, ca aa, generic, ne trebuie pagini intregi si zile sa va descriem atatea posibilitati...
Nici n-am inteles inca situatia, daca pentru prieten e important sa va casatoriti, toate astea le intrebati in cazul in care va casatoriti sau in cazul ca nu?
In ce sens intrebati daca cineva il poate obliga sa stea cu dv.? Ca nu inteleg, suntem in democratie, vorbim de domiciliu fortat sau similar aici? Nu prea inteleg cum se poate gandi cineva la variante din astea... :slap:
De aceea, cred ca ceva imi scapa din povestirea dv. si ca situatia nu e completa. Vorbiti cu un avocat fata in fata, ii aduceti lamuriri la intrebari si va va lamuri cu provire la toate situatiile la care va ganditi dv. in cursul consultatiei. Ca eu nici nu inteleg care e aceasta situatie, care e scopul dv., ce urmariti... :(
Mai puteti sa aduceti lamuriri suplimentare aici si sa ne mai dam cate o parere... macar partial va faceti o idee...
Bafta!