avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat va rog - dreptul la casa părintească
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat va rog - dreptul la casa părintească

Un sfat va rog
Bună ziua s dori sa stiu dacă sunt certata cu mama mea și ea vrea sa ma deie afara fiindcă neam certat s-o eu care iam muncit iam făcut pe lângă casa tot ce era necesar fără a îmi da acte ,menționez ca casa ia fost data ei când a divorțat de tatăl meu ,instanta a hotărât ca ii lasă ei casa cu condiția ca are copii
Eu risc sa fiu data afara, am dreptul și eu la casa sau nu ?
În acesta situație ce pot face ?
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2022
Alex_toma3, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:42, 20 Martie 2022
Nu aveti dreptul la casa.
Ce ati facut pe langa casa mai exact?
Pai am făcut gard nou roata împrejur,renovat casa ,trotuare,mobila noua în casa și în grajd ,covoare,etc cam tot
Ea vrea sa ma deie afara fiindcă nu ii mai convine de mine ,ca să saturat de mine și de copii mei
Unde sa ma duc cu copii dacă eu aici am muncit și am făcut pe lângă casa
A vrut sa îmi facă acte dar a zis ca tot mie îmi rămâne dacă ea moare dar vad ca să schimbat

gi-jane2 a scris:

Nu aveti dreptul la casa.
Ce ati facut pe langa casa mai exact?

Incercati sa va impacati, o fi zis la nervi.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil infiat valyyyyy valyyyyy Buna ziua eu ma m casatorit cu o femeie care avea 2 copii un baiat si o fata copii iam crescut de la 3 ani cand sau facut mari fata sa maritat si baiatul la 23 ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu vrea sa ma dea afara din casa, mama e in spania am ... Mihai188 Mihai188 Tatăl meu vrea sa ma dea afara din casa mama e in spania am facut o mica cearta cu cumnatul meu într-o seară si neam certat poate tata sa ma dea afara fara ... (vezi toată discuția)
Drepturi de moștenitor Sof07 Sof07 În urma decesului tatălui meu s-a făcut succesiunea întrare mine,mama și fratele meu știi cata cota parte are fiecare(noi ca și copii3/4.iar mama ... (vezi toată discuția)