avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este adevărat ca dacă nu o să mă întorc la locul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este adevărat ca dacă nu o să mă întorc la locul de munca ...

Este adevărat ca dacă nu o să mă întorc la locul de munca , nu o sa mi se știe acești doi ani de stat cu bebe acasa ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 23 Martie 2022
Buna seara. Detaliati intrebarea va rog
Nu este adevărat indiferent dacă reveniți sau nu la locul de muncă, perioada CCC constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la locul de munca dupa concediul pentru crestere copil IasminaT IasminaT Buna ziua, anul viitor va trebui sa ma intorc la locul de munca dupa ce am stat 2 ani cu copilul acasa! Ideea este ca eu as vrea sa nu mai lucrez in locul ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca pt a mi se lua in calcul concediul de crestere copil ? paleolog paleolog Exista vreo lege care sa te oblige sa te intorci la vechiul loc de munca pt a se considera vechime in munca cei 2 ani de crestere copil? Daca imi gasesc ceva ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediul de crestere a copilului roelle roelle Va rog,daca se poate,sa ma ajutati.In momentul de fata sunt in concediul de crestere a copilului si in data de 3 septembrie ar trebui sa incep munca si sa ... (vezi toată discuția)