Buna dimineața. As dori sa va întreb ce pot face in cazul in care cineva refuza să plătească lumina,apa, chirie.(Titular la utilități și contract de închiriere fiind altcineva).De menționat că titularul nu este in tara,aici rămânând doar familia acestuia (soția și fiul),iar în incinta gospodăriei fiind trei frați.La apa se plătea o lună titularul,o lună aceasta persoana care refuza să mai plătească, iar la curent fiecare plătea cat a consumat (titularul scădea din totalul facturii câți kW consuma având contoar de tranzit,pt că principalul este la unul din frați in cameră).Ar mai trebui menționat că titularul a instalat contuarul de tranzit din mai multe motive (aici fiind o altă problema).In urma decesului ambilor părinți, contractul de închiriere la preluat titularul pt că era singurul care muncea,avea un loc de muncă stabil, ceilalți doi frați fiind pensionari pe caz de boală și nu se puteau ocupa de ceea ce ține problemele legate de gospodărie ( acte,etc).
Va mulțumesc pentru răspuns.Am crezut că ar putea fi și o alta alternativa, ținând cont că sunt frați,dar daca nu are alta alternativa bănuiesc că va face exact ceea ce ar fi vrut să evite. Vom vedea ce decizie v-a lua titularul.
Dat afara
Anchi83
Bună ziua. Am o mica rugăminte la dumneavoastră dacă îmi puteți spune, dacă la reînnoirea contractului de închiriere, o persoana cu handicap de gradul ... (vezi toată discuția)