avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O femeie de 70 de ani, fara vechime, poate obtine un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O femeie de 70 de ani, fara vechime, poate obtine un venit?

Buna.O femeie de 70 de ani care a lucrat in viata ei croitoreasa acasa, si acum nu mai poate, exista posibilitatea de a obtine vre-un venit cumva/ de undeva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: amariusflorin , utilizator 03:37, 29 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
buna. multumesc de raspuns! da - cas = 0. totusi ... poate '"muri linistita'? intreb de ceva alternative - daca exista. multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
amariusflorin, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliul mariamarioara mariamarioara Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am varsta de aproape 19 ani si am decis impreuna cu iubitul meu sa ne mutam impreuna in alt oras.Singura problema sunt parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situație dificila cu mama mea 81 de ani care ... Cami50 Cami50 Buna ziua, Am o situație dificila cu mama mea 81 de ani care locuieste la 400 de km de mine. Sunt plecata de aproape 30 de ani și am pastrat doar o legatura ... (vezi toată discuția)
Trecerea casei matusii mele pe numele meu kyooby kyooby Buna ziua.Ma confrunt cu o problema.Poate cineva stie raspunsul exact,inainte de a merge la un notar.Matusa mea vrea sa-mi lase mie casa ei,sa o treaca pe ... (vezi toată discuția)