avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O femeie de 70 de ani, fara vechime, poate obtine un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O femeie de 70 de ani, fara vechime, poate obtine un venit?

Buna.O femeie de 70 de ani care a lucrat in viata ei croitoreasa acasa, si acum nu mai poate, exista posibilitatea de a obtine vre-un venit cumva/ de undeva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: amariusflorin , utilizator 03:37, 29 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
buna. multumesc de raspuns! da - cas = 0. totusi ... poate '"muri linistita'? intreb de ceva alternative - daca exista. multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
amariusflorin, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii ingrijire persoana in varsta bolnava stanley stanley Se poate intocmi un contract de prestari servicii intre familia apartinatoare si o persoana care urmeaza sa ingrijeasca o persoana in varsta, bolnava, cu plata ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie in alta tara Mariaraf Mariaraf Buna ziua, sunt interesata de un raspuns de la Dvs, referitor la o mama pensionara ce are singura fiica in Franta de 3 ani( plecata cu sotul si copilul ) ... (vezi toată discuția)
Pfa calcul retroactiv cas mario_bostan64 mario_bostan64 Buna ziua. Daca ma poate lamuri si pe mine cineva !!! Sant PFA din iunie 2005 si am functionat 3 luni pe an. Am facut la ONRC inchidere,deschidere activitate ... (vezi toată discuția)