avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Pot pleca de la domiciliul comun cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Pot pleca de la domiciliul comun cu copilul minor ...

Bună ziua. Pot pleca de la domiciliul comun cu copilul minor după ce am drpus cererea de divorț sau poate intra la "părăsirea domiciliului"? Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nicaieri prevazuta o sanctiune pt aceasta ,,,parasire de domiciliu'",Plecati cand vreti, nu.plecati de placere ci tocmai pt a divorta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire domiciliu furtunaoana furtunaoana Bună ziua, dacă eu și copilul vrem sa ne mutam, din locuita închiriată, pe numele sotului, (contract de chirie, dar nu avem viza de flotant nici unul din ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de custodia copiilor francesca24 francesca24 Buna ziua.Am hotarat sa divortez de sotul meu desi el nu vine cu nimic concret in solutionarea acestui divort.In urma discutiilor el mi-a spus sa parasesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog frumos sa ma ajutați cu niște informații. ... DeaD DeaD Bună ziua! Vă rog frumos sa ma ajutați cu niște informații. Sunt căsătorită, având un copil de 14 ani, iar relația cu soțul nu este deloc bună, ... (vezi toată discuția)