avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta (anexa 7) - concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta (anexa 7) - concediu medical

Buna ziua,

referitor la Anexa 7, eliberata de catre angajator salariatului in vederea eliberarii concediului medical de catre medicul de familie.

Daca angajatul nu are stagiul de cotizare de minim 6 luni la angajatorul curent, nu a mai lucrat in ultimele 12 luni, anterioare lunii in care se acorda concediul medical / a fost student dar nu a finalizat studiile cu diploma de licenta,
e corect ca angajatorul sa elibereze aceasta adeverinta?

Desi i s-a comunicat ca nu poate fi eliberata adeverinta, fara dovada stagiului, medicul de familie i-a sugerat sa ii fie eliberata adeverinta cu mentiunea ca are doar 1 luna lucrata in companie.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cribleus , utilizator 13:07, 25 Iulie 2022
Buna ziua, da, eliberam adeverinta cu mentiunea: "Mentionam ca domnul/doamna X si-a inceput activitatea in cadrul SC. XY SRL la data de 13.09.2021 si nu avem informatii despre istoricul concediilor medicale anterior acestei date de la fostul angajator". (daca avem informatii scriu ca "informatiile despre istoricul concediilor medicale anterior acestei date au fost preluate de la fostul angajator")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverințe pt fostul angajat AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua! Am nevoie de o informație. De la fostul loc de muncă mi s-a dat adeverința de vechime. După 2 luni jumătate la noul loc de muncă îmi cere ... (vezi toată discuția)
Zile conceidu medical andreasch andreasch Buna ziua, Pe adeverinta cu zilele de concediu medical avute in ultimele 12/24 luni eliberata pentru medicul de familie, in cazul unul angajat care nu a ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)