Buna ziua!Sunt mama a doi baieti de 13, respectiv 16 ani pe care ii cresc singura.Am divortat de un an de tatal copiilor si de atunci avem numai probleme.Lasand la o parte scandalurile si abuzurile fizice la care am fost supusi toti membrii familiei, acum tatal insista ca in zilele de vizita sa-i ia pe baieti cu el.Acestia sunt speriati si nu mai vor cu niciun chip sa mearga.A chemat de cateva ori politia, dar tot nu au mers copiii.Acum , un asistent de la Asistenta sociala, a spus ca sunt obligati copiii sa mearga cu tatal lor si va supraveghea personal acest lucru timp de 6 luni, apoi ne va chema in instanta.(nu stiu pentru ce)
Nu se incalca astfel drepturile copilului si nu este un abuz ceea ce vrea sa faca asistentul?E legal acest lucru? Poate obliga copiii sa mearga impotriva vointei lor?Mentionez ca baiatul cel mare ia tratament cu antidepresive dupa fiecare vizita de a tatalui.Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Urgent!
Felicia Tepurlui
Buna ziua! Sunt mamica a 2 copii si ii cresc singura. nu mai am nici mama nici tata,stam impreuna cu tataie in varsta de 77 ani care are Alzheimer, are crize ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez?
guest2
Buna ziua,
Am divortat acum 2 ani , pe atunci copiii aveau 10 ani( 2 baieti gemeni). Tatal lor nu i-a luat niciodata in weekend sau in vacanta. Nu a cerut ... (vezi toată discuția)