Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urgent!

Buna ziua! Sunt mamica a 2 copii si ii cresc singura. nu mai am nici mama nici tata,stam impreuna cu tataie in varsta de 77 ani care are Alzheimer, are crize ,stari urate se ia de noi ,copii nu au nici o vina,sunt speriati. Nu am ce sa fac ,nu vrea sa mearga la un control,bea zilnic tarie de la fratele lui ..Va rog da ti mi un sfat,nu stiu cum sa mi cresc copii in liniste sa nu aiba traume mai tarziu. Nu avem unde sa ne ducem..
Cel mai recent răspuns: Felicia Tepurlui , utilizator 18:06, 5 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Discutati cu medicul de familie, politie, medicul psihiatru ce il are sub observatie...poate il puteti interna nevoluntar undeva pana isi mai revine...
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Am discutat cu medicul de famile si mi a spus ca nu are ce sa ii faca atata timp cat el nu vrea sa mearga. Iar daca eu chem politia il ia si il aduce inapoi mi e frica sa nu faca mai rau.
Discutati cu un avocat, poate va ajuta sa.l internați undeva sub tratament si supraveghere permanentă.
Sau cu medicul dumnealui...
Il pot internă și fara acordul dumnealui dar va trebuie ajutorul medicului curant sau de familie...
Si nu il pot externă pana nu se ameliorează simptomele.
Sau la primărie...spuneti ca nu va simțiți în siguranță alaturi de dumnealui...
Lăsați avocatul ca ultima solutie.
Va multumesc din suflet !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii sanatatii mintale 487/2002 - internare nevoluntara undoi undoi As dori sa stiu care este mecanismul pentru aplicarea acestei legi (in special articolul cu internarea nevoluntara). Motivul pentru care intreb este ... (vezi toată discuția)
Dement alcoolic nediagnosticat - internare psihiatrie + eliminiare din fct de administrator firma Alex265 Alex265 Tatal meu este un alcoolic nediagnosticat oficial de catre un psihiatru si fara tratament in acest sens. Din cauza consumului de alcool a dobandit in timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are ... ArielNow ArielNow Buna ziua, Am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are simptomele unei tulburări mintale și sunt destul de grave. Persoana in cauza nu este ... (vezi toată discuția)