avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces pe terasa blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces pe terasa blocului

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, cu argumente pro/contra bazate pe documente juridice, daca este legala operatiunea comitetului executiv de a inlocui butucii usilor de la terasa blocului si cheile pastrate numai de membrii comitetului executiv. Ma gandesc totusi ca terasa este spatiu comun, si daca, Doamne fereste, se intampla un incendiu, ce facem: solicitam intrunirea comitetului executiv pentru ca acesta sa deschida usile de la terasa?! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:13, 10 Aprilie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1)in caz de incendiu,usa aia o sa fie ultima dvs grija
2)daca terasa din constructie este necirculabila,nu este interesul cuiva sa ramana deschisa si sa se plimbe care doreste pe acolo(terasele se refac in intregime in cazul unor infiltratii.....iar costul il suporta toti proprietarii)

Este temeinic si legal ca accesul la terasa necirculabila a condominiului sa fie permisa unui numar limitat de persoane,pentru a preintampina situatii neplacute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces terasa blocului (tranzitare) Ogy Ogy Buna seara, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema mea. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari la ultimul etaj pe una dintre ele. Fiecare scara ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terase nelumihai nelumihai Buna dimineata! Suntem o asociatie de propietari si avem urmatoarea problema: In anul 2008 a fost refacuta terasa blocului de catre vechea conducere ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)