avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună seara. Am un ...

Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani
Bună seara. Am un bebe de 2 ani cu dermatita atopica, intoleranta la lactoza și multiple alergii. Am obținut un certificat A 5 și urmează sa vedem dacă primim grad de handicap de la Dgaspc. Știți cumva daca acest grad l-ar putea afecta în vreun fel pe bebe e viitor? Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Certificat de handicap copii buna seara. am un copilaș in vârsta de 3 ani încadrat cu handicap ... Anamaria16 Anamaria16 Buna seara. Am un copilaș in vârsta de 3 ani încadrat cu handicap grav din cauza intolerantei la lactoza și a multiplelor alergii alimentare respectiv ... (vezi toată discuția)
Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap Bianca@ Bianca@ Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare ... (vezi toată discuția)