avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap copii Buna seara. Am un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap copii Buna seara. Am un copilaș in vârsta de 3 ani încadrat cu handicap ...

Buna seara. Am un copilaș in vârsta de 3 ani încadrat cu handicap grav din cauza intolerantei la lactoza și a multiplelor alergii alimentare respectiv dermatitei. Îl poate afecta cumva pe copil pe viitor acest certificat , chiar dacă el este emis pe o perioada temporara de timp? Va Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:18, 25 Aprilie 2023
Raspunsul este conditionat de evolutia afectiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat a5, grad de handicap bebe 2 ani bună seara. am un ... Anamaria16 Anamaria16 Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună seara. Am un bebe de 2 ani cu dermatita atopica, intoleranta la lactoza și multiple alergii. Am obținut un ... (vezi toată discuția)
Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap Bianca@ Bianca@ Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare ... (vezi toată discuția)
Clasare persoana cu handicap florin_ctin florin_ctin Va rog frumos, as dori un raspuns, referitor la varsta la care nu mai este chemata anual la revizie la Comisia Medicala , o persoana cu handicap, si este ... (vezi toată discuția)