avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... “Parul trebuie sa fie prins, astfel firele de par sa ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

“Parul trebuie sa fie prins, astfel firele de par sa nu ajunga ...

“Parul trebuie sa fie prins, astfel firele de par sa nu ajunga pe alimente, chiar daca sunt sigilate, la fel si in cazul unghiilor mult prea lungi pentru acest domeniu de lucru.” Mentionez ca impunerea este pentru lucratorii comerciali dintr-un hipermarket,? per general . Legal are acest drept angajatorul sa impuna parul strans si unghiile scurtate , tinand cont ca nu face parte din domeniul HoReCa totusi ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 11 Aprilie 2022
Daca exista un risc pentru sanatate (si in hipermarket exista), identificat ca atare in materialul intocmit pentru riscurile profesionale identificate si evaluate pe locuri de munca, angajatorul poate impune masura respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa/fisele de identificare a factorilor de risc profesional mano0911 mano0911 Buna ziua, Cui revine responsabilitatea completarii fiselor de identificare a factorilor de risc profesional? Eu ca manager de echipa am vreo ... (vezi toată discuția)
Evaluare factori de risc dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Care este baza legală după care evaluarea factorilor de risc la o societate să se facă în conformitate cu REVISAL-ul și nu cu locurile de ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata - cine semneaza fisa de indentificare a factorilor de risc profesional Popu Popu Buna ziua, Urmeaza sa angajez pe cineva intr-o firma nou infiintata, de la cabinetul medical de medicina muncii mi-au comunicat ca trebuie sa completez acest ... (vezi toată discuția)