Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am nascut pe data de 25 ianurie.mi sa suspendat contractul de ...

Am nascut pe data de 25 ianurie.mi sa suspendat contractul de munca 7 martie dupa cele 43 de zile( pentru concediu creștere copil).
Indemnizatie pe ce luni o voi lua?
Si alocatia?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 12 Aprilie 2022
Din martie veti primi indemnizația CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

42 de zile de concediu de lauzie NICOLETA-CORNELIA NICOLETA-CORNELIA Buna seara! In 25.07.2012 am nascut,am avut concediu de maternitate toata luna iulie,iar pe august am avut concediu medical doar pana in 15.08.;asta inseamna ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil nimenea nimenea Buna ziua! Va rog in data de 21 martie 2020 am nascut. Cand tb sa depun cererea pentru acordarea indemnizație crestere copil? In acest moment cum se depun ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil ... concediul de maternitate ... concediul crestere copil emil19 emil19 la data de 10 februarie 2014, sotia mea, a solicitat \\"concediu de maternitate\\" la 17 februarie 2014 nascut. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele ... (vezi toată discuția)