avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social plus chirias persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social plus chirias persoana fizica

Am sediul social intr-un apartament pe care proprietarul vrea sa-l inchirieze.
Am contract de comodat cu proprietarul apartamentului (o ruda) care doreste acum sa inchirieze apartamentul unei alte persoane fizice. Contractul de inchiriere va fi intregistrat la ANAF.
Influenteaza in vre-un fel existenta contractului de comodat/sediului social la aceeasi adresa inregistrarea contractului de inchiriere la ANAF ?
Pot pastra sediul social pe aceeasi adresa (nu este desfasura activitate la sediul social)?
Mai trebuie declarat ceva, modificat contractul de comodat?

Multumesc.
Elena
Cel mai recent răspuns: ElenaAndr , utilizator 09:32, 15 Aprilie 2022
Buna dimineata,
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre pfa in curs de infiintare si persoana juridica orbanbalint orbanbalint Bună! Am o nelămurire și nu găsesc niciunde pe net răspuns la problema mea. Vreau să înființez un PFA și aș dori ca sediul social să fie locul ... (vezi toată discuția)