avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Sunt politist și as dori sa ma ajutați cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Sunt politist și as dori sa ma ajutați cu o informație, ...

Buna ziua. Sunt politist și as dori sa ma ajutați cu o informație, respectiv pensia de serviciu anticipata parțial la polițiști. Îndeplinesc condițiile privind vechimea și sunt declarat apt limitat/ de o comisie expertiza medicală. Avand in vedere ca la textul de lege, spune ca, polițiștii, militarii și jandarmii, care îndeplinesc condițiile de vechime și unul dintre cazurile( apt limitat/inapt) se pot pensiona, polițiștilor nu li se aproba raportul, in schimb militarilor și jandarmilor, le este aprobat. Cei de la Resurse Umane, nu vor sa spună, in ce baza se respinge raportul. Va rog sa ma ajutați cu o informație. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ion Sav , utilizator 10:07, 14 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate iesi la pensie anticipata partiala la 42 de ani? dorat dorat lucrez in mapn de 20 de ani si am 42 de ani si sunt dat apt limitat pentru serviciul militar de către comisiile de expertiză medico-militară.Pot iesi la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o neclaritate legata dde legea 223/2015 privind ... popavio034 popavio034 buna ziua! Am si eu o neclaritate legata dde legea 223/2015 privind pensiile militare. Astfel, art. 17, alin 1, pct. b) prevede ca Au dreptul la pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensionare Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Ce vechime trebuie sa ai și la ce vârstă de pensionezi ca și cadru militar? (vezi toată discuția)