avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde se poate face reclamatie referitoare la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde se poate face reclamatie referitoare la autorecenzare? Eu ...

Unde se poate face reclamatie referitoare la autorecenzare? Eu am completat toate formularele pentru recenzare, am primit si e-mailul de confirmare dar nu am primit codul de confirmare pentru a putea beneficia de ziua libera acordata celor ce se autorecenzeaza desi au trecut 3 saptamani de atunci.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:51, 14 Aprilie 2022
Ati incercat sa descarcati dovada autorecenzarii dupa site-ul [ link extern ] .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dovada de care aveți nevoie pentru ziua liberă nu o primiți pe e-mail, o obțineți pe baza CNP-ului de aici:
[ link extern ] /

Aveți mai multe detalii în acest articol:
Cei care se autorecenzează pentru a obține ziua liberă de la angajator trebuie să aștepte maximum șapte zile (dar nu mai puțin de trei sau patru) pentru a obține documentul cu care dovedesc completarea chestionarului. Totuși, acest document nu este primit de cel care se recenzează pe adresa de email folosită pentru înregistrarea pe site-ul recensământului, ci trebuie descărcat efectiv de cei interesați.
(...)
6. dovada autorecenzării online se poate descărca de pe dovrec.insse.ro;
Accesarea Certificatului de confirmare/dovezii de autorecenzare (sau de infirmare pentru cele care nu trec de validare) se va putea face în baza CNP-ului, inclusiv de către angajator în cazul în care acesta va dori să verifice.

www.avocatnet.ro/articol_608...
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul ... Octavian000 Octavian000 Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul online. Mi s-a spus de la serviciu ca nu mi se acorda ziua liberă deoarece nu este plătită ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am făcut autorecenzarea,suntem doi membri, dar ... hobincu_elena hobincu_elena Bună seara, am făcut autorecenzarea,suntem doi membri, dar am primit o singura dovadă. De ce?Nu trebuie sa primească fiecare membru?A primit doar \" capul ... (vezi toată discuția)