avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua.Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua.Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva:mama ...

Buna ziua.Am urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva:mama mea are insotitor permanent,nu angajat,pt.ca este persoana cu handicap.A schimbat domiciliul si nu am stiut ca trebuie sa anuntam la primarie si sa solicitam plata de la primaria noului domiciliu.A trecut destul de mult timp pana am facut acest lucru.Primaria solicita restituirea sumelor incasate in aceasta perioada.Oare putem rezolva cumva? Cine suporta de fapt plata ? banii vin de la bugetul de stat sau de la cel local?Multumesc mult daca ma poate lamuri cineva.
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 14:37, 16 Aprilie 2022
Indemnizația de însoțitor o luați prin primăria de domiciliu.

De ex., detalii citiți aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto paulraduna paulraduna buna ziua.as avea o intrebare:in anul 2012 mi-am schimbat domiciliu dar nestiind ca trebuie sa imi transfer si masinile (2) am platit in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)
Cadouri pom iarna grigorenicolae grigorenicolae buna ziua,sunt funtionar public la o primarie de comuna .Cu ocazia sarbatorilor de iarna primarul doreste sa acorde cadouri elevilor din invatamantul ... (vezi toată discuția)