avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pilonul 2 pensie constructii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pilonul 2 pensie constructii

Intr-un articol recent scrie in felul urmator: "Clarificări privind asigurările salariaților. Practic, salariații vor fi scutiți de partea din contribuția la pensii care se duce acum la pensia privată obligatorie, însă aceștia vor putea opta pentru continuarea plății la pensia privată printr-o cerere depusă la angajator." Se poate cotiza la pilonul 2 pentru cei din constructii?
www.avocatnet.ro/articol_593...

Alte discuții în legătură

Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate private devin obligatorii? ContSters156394 ContSters156394 Au fost implementate schimbari legislative privind contributia obligatorie la casa de asigurari de sanatate, incepand cu 2012? Diverse persoane cauta sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul ... Florin251 Florin251 Buna seara, este adevarat ca pentru cei care lucrează în domeniul construcțiilor sa sistat plata contribuțiilor la pilonul 2 de pensii? (vezi toată discuția)