avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Generali SA mi-a respins 2 dosare CASCO. Accidentul a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Generali SA mi-a respins 2 dosare CASCO. Accidentul a implicat ...

Generali SA mi-a respins 2 dosare CASCO. Accidentul a implicat 2 masini, pagube minore. Masina mea are avarii pe stanga si pe dreapta. Respectiva parte dreapta a masinii fusese lovita in parcare si tocmai mergeam sa deschid dosar de dauna. Ei considera ca dauna pe dreapta este urmare directa a accidentului, respingand declaratia mea privind dauna din parcare. Este adevarat ca accidentul a accentuat dauna. Ma puteti ajuat, va rog, cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: crisro , utilizator 12:12, 13 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Ei m-au trimis la politie, considera amiabilul nul.

Voinea Liviu a scris:

Nu de un sfat aveti nevoie,ci de un avocat care se pricepe lasa asa ceva,actiune in instanta,expertiza samd...

~ Conținut șters la cerere ~
Ei considera document justificativ notificarea pe care mi-au trimis-o ieri prin curier, motivand ca in accident sunt implicate 3 parti: cele 2 masini dar si cladirea. Chiar daca nu exista nici o paguba si nimeni nu a ridicat nici o pretentie. Tocmai de aceea eu nu am mentionat cladirea in amiabil, deoarece in codul rutier nu exista obligatie daca nu exista pagube decat exclusiv la cele 2 masini...
Am fost la politie, care mi-a eliberat un Aviz de reparatie, atat pentru dauna pe stanga cat si pentru cea pe dreapta, urmare a aceluiasi eveniment. Au trecut 3 saptamani si nu am primit inca nici un raspuns de la Generali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răzgandire după semnarea amiabilei... rog o parere! AndreiSN1998 AndreiSN1998 Bună-ziua, în data de 7.12.2021 am facut parte la un accident rutier din care au rezultat doar pagube materiale. Un sofer a intrat în coliziune cu mine, ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila accident kokoliko kokoliko Buna ziua, vreau sa va supun atentiei urmatoarea speta: Am avut un accident rutier fara victime in urma caruia cu celalalt conducator auto stabilind ca eu ... (vezi toată discuția)
Accident parcare auchan nimrod89 nimrod89 Dupa nume veti auzi un accident... Haideti sa va fac o idee despre cum a stat situatia... Vineri pe 16.03.12 pe la ora 17 am dorit sa plec cu masina din ... (vezi toată discuția)