avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Tatal meu poate sa primească ajutorul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Tatal meu poate sa primească ajutorul de somaj in ...

Bună ziua,
Tatal meu poate sa primească ajutorul de somaj in condițiile in care contractul de munca la penultimul loc de muncă a fost închis prin acordul părților iar la ultimul loc de muncă a stat doar doua luni și jumătate deoarece s-a desființat postul?
Este îndeplinit stadiul minim de cotizație de 12 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 19 Aprilie 2022
Da, tatal poate sa primească ajutorul de somaj in condițiile in care contractul de munca la penultimul loc de muncă a fost închis prin acordul părților , iar la ultimul loc de muncă a stat doar doua luni și jumătate deoarece i s-a desființat postul...se ia in calcul ultima incetare a unui c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere kiro kiro As vrea sa stiu daca exista variante de concediere ce pot sa imi permita sa iau somaj, cu exceptia aceleia in care angajatorul trebuie sa faca restructurari? (vezi toată discuția)
In legatura cu somajul. Angela1984 Angela1984 Buna ziua as avea o intrebare cu privire la dreptul la somaj. Am lucrat in cadrul unei firme timp de 11 luni dupa care punctul de lucru s-a inchis, spatiul ... (vezi toată discuția)
Motiv concediere salariat _Rodica _Rodica Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in urmatoarea chestiune: Este vorba de 3 salariati angajati la inceputul acestui an pe postul de electrician. In ... (vezi toată discuția)