avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am si eu o problema mai delicata cu niste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am si eu o problema mai delicata cu niste vecini, ...

Buna ziua, am si eu o problema mai delicata cu niste vecini, mama si fiu, care locuiesc deasupa mea. Mama este o femeie "cumsecade" insa fiul ei, in jur de vreo 20 si ceva de ani, are probleme psihice. Acesta cateodata urla din senin si face foarte mult zgomot, tranteste lucruri, se plimba foarte mult prin casa batand cu picioarele in parchet. Acesta nu ar fi o mare problema daca s-ar intampla ziua dar tot timpul aceste zgomote se petrec noaptea cand vreau si eu sa dorm, mai putin in weekend. Cand am vorbit cu mama baiatului despre problema cu zgomotele in timpul noptii, si-a cerut scuze si ca nu poate face nimic ca baiatul ei are probleme psihice si tot timpul incepe sa planga cand deschid subiectul. Eu o inteleg si imi pare rau pentru ea si pentru situatia in care se afla cu fiul ei, insa nu pot sa stau treaz noaptea din cauza problemelor fiului ei, mai ales ca eu la 6 dimineata ma trezesc sa merg la munca. Vecinii din perete cu ea au chemat politia de 2 ori din cauza zgomotelor iar acestia au spus ca nu au ce sa ii faca deoarece baiatul nu este stabil psihic. Ciudat este faptul ca dimineata si pana la pranz acesta nu face galagie, tocmai cand mama baiatului pleaca la munca. Am auzit de la vecini ca femeia ii da somnifere baiatului dimineata in timpul saptamanii inainte sa plece la munca (si nu noaptea, cand ar trebui) tocmai pentru ca el sa doarma cat timp aceasta este plecata, lucru care mi se pare nefiresc deoarece lasa nesupravegheata o persoana care nu este stabila psihic. In noptile de vineri si sambata baiatul nu face zgomot, cel mai probabil femeia ii da somnifere seara deoarece nu merge la munca in weekend. Datorita unor plangeri din partea vecinilor care au mers in grup la politie (eu nu am fost cu ei deoarece eram plecat) femeia a fost nevoita sa il trimita pe baiat la un centru special insa dupa o luna de zile aceasta l-a adus inapoi acasa si iar a inceput cosmarul pentru mine si ceilalti vecini. Ce se poate face in situatia asta? Trebuie sa facem tot timpul plangere la politie sa o convinga pe femeie sa isi duca baiatul intr-un centru special? Noi ii intelegem situatia si ne pare rau pentru ea dar nu putem sta nedormiti nopti la rand doar ca sa le fie ei si fiului ei bine.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
Florin_j92, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:21, 19 Aprilie 2022
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie sau departamentul din cadrul autoritatii pentru protectia copilului care vor dispune comisie pentru verificari si eventual internare in unitate specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu posibile probleme psihice ContSters404491 ContSters404491 Bună ziua, Am mare nevoie de ajutorul dvs. Am probleme cu o vecină foarte gălăgioasă care țipă din senin, trântește ușa, blesteamă persoane ... (vezi toată discuția)
Vecini dubiosi.cum ma apar? Alina_Maria000 Alina_Maria000 De curand avem confirmarea ca vecinul cu care avem perete comun are firma de videochat. Cu el locuiesc 2-3 fete care toata noaptea urla si incearca sa fie ... (vezi toată discuția)
Copil (nepot) al vecinilor care e foarte galagios FaraGalagie FaraGalagie Buna ziua, Am probleme cu niste vecinii unde sta un copil foarte galagios. Cred ca sta aici la bunici. De cum se trezeste dimineata, incepe sa alerge ... (vezi toată discuția)