Bună
Este vorba despre un drum privat din județul Cluj,Baciu
Fiecare proprietar avand cota parte din drum,Noi ca și asociației am adunat semnături pentru montarea unui indicator rutier "acesul interzis "cu excepția riveranilor, după care am depus cererea și tabelul cu semnături la primarie iar acestea a fost aprobate,(cum a fost aprobat e problema primăriei asta nu ma privește )dacă nu au făcut demersurile legale în primarie cu politia sau cu consiliul e treaba lor)
Din ce cunosc Conform legi rutiere a indicatoarelor aceste se montează pe sensul de mers(circulație) adică pe partea dreaptă au fost montate în luna martie după ce sa primit acordul primăriei.
După 3 săptămâni am primit un document de la primărie ca au anulat pe motiv ca sunt montate neconform,bănuiesc ca e ceva ilegal și se numește abuz in serviciu ?
Am putea deschide proces împotriva primăriei pentru anulare fictiva ?
Persoana care nu are loc de acel indicator este domnul de la casa parohiala + tatăl lui lucrează în primarie și neam trezit ca să anulat acest acord.(autorizație)
În răspunsul primăriei sa specificat clar în dreptul imobilului nu sa specificat pe care parte trebuie montate stanga sau drepta .
Motivul este ca persona care are casa parohială lângă acele indicatoare nu are loc de ele (și e deranjat ca de ce sau montat pe partea drepta și nu pe stanga) totul e pe pile tatăl lui lucreza în primăriei ca și secretar și îl deranjează și atunci sau trezit si au anulat acest acord, dar nu are nici un drept sunt montate pe proprietate noastra conform legi lângă drum pe partea dreaptă sensului de mers.
Tot ce sa montat sa montat pe bani Asociației cu idicatore rutiere conforme de la firma de semnalizare rutiera.
Menționez ca am documentul semnat stampilat de la primărie cu acordul de montare.
Accident auto
adina21
Ma ajuta cineva cu niste informatii am avut un accident auto iar de pe o strada fin dreapta a iesit um domn si ne-am tamponat in momentul accidentului de pe ... (vezi toată discuția)