avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediile medicale te afecteaza la iesirea la pensie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediile medicale te afecteaza la iesirea la pensie?

Concediile medicale te afecteaza la iesirea la pensie?
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 22:29, 19 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediile de odihnă, de incapacitate temporară de muncă din cauza unor accidente sau boli profesionale, precum și cele la care au dreptul părinții pentru nașterea, creșterea și îngrijirea copilului sunt luate în calcul atunci când se stabilesc drepturile de pensie, potrivit legislației în vigoare. Chiar dacă unele dintre acele perioade sunt necontributive, ele sunt asimilate în legislație ca stagii de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt concediile considerate vechime în muncă pentru stabilirea ... Ileana Cos Ileana Cos Care sunt concediile considerate vechime în muncă pentru stabilirea pensiei? (vezi toată discuția)
Concediu medical scade stagiu cotizare ? dan.p.tgm dan.p.tgm sunt salariat, din februatie 2020 pot intra in pensie anticipata, daca intru in concediu medical este afectat stagiu cotizare si data de februarie 2020 ? (vezi toată discuția)
Concediile de maternitate si de incapacitate temporara de munca mateiurodica mateiurodica Concediile de maternitate sau de boala sunt considerate ca stagiu de cotizare la pensie? (vezi toată discuția)