avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie copilul sotiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie copilul sotiei

o persoana doreste sa adopte copilul sotiei, rezultat dintr-o casatorie anterioara, copilul a fost incredintat mamei, iar tatal natural este de acord cu adoptia. la ancheta sociala, psihologul nu este de acord cu aprobarea dosarului deoarece cel care doreste sa adopte copilul nu poate fi prezent , este plecat in dubai, angajat cu contract de munca, tara in care vrea sa le ia pe sotie si copil, deoarece firma la care lucreaza le asigura prin contract studiile copiilor. desi la ancheta psihologul a vorbit personal cu acesta prin intermediul internetului si l-a si vazut pe web in timpul discutiei, nu este de acord si vrea ca adoptatorul sa fie prezent personal. poate fi reprezentat de avocat???? ce conditii trebuie sa indeplineascaavocatul sa il poata reprezenta??
Cel mai recent răspuns: niculaucarmen , utilizator 12:54, 17 Ianuarie 2010
situatia expusa de mine, nu se regaseste in aceasta lege, aveam nevoie de un sfat, de o indrumare pt cazul asta particular

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor davidutu davidutu In urma unei relatii de concubinaj am un fiu in varsta de 4 ani , copilul este recunoscut de tatal sau . Tatal a plecat in Italia pe cand copilul avea 7 luni ... (vezi toată discuția)
Incredintare nou nascut corado_c corado_c Vin si eu cu o intrebare dupa ce am cautat pe net in lung si in lat si nu am gasit nimic. In cazul unui cuplu necasatorit in care apare in ecuatie si un nou ... (vezi toată discuția)
Adoptia copilului natural al sotului dupa divort crisis81 crisis81 Sotul meu a facut un copil cu o fata de 17 ani, copil care este la noi de cand a iesit din spital, dupa nastere, pe mama naturala neinteresand-o. Am hotarat ca ... (vezi toată discuția)