avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața am și eu nevoie de un răspuns. Eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața am și eu nevoie de un răspuns. Eu cu fratele ...

Bună dimineața am și eu nevoie de un răspuns. Eu cu fratele meu avem o casă de vânzare și avem 50 % drepturi egale dacă la soția mea ii dau drept de semnătura de la notar și fratele meu e de acord poate sa semneze în locul meu când se vinde casa? Dacă eu sunt plecat din tara? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 00:15, 23 Aprilie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa imputerniciti pe cine doriti nu este nevoie ca fratele sa fie de acord cu persoana mandatata de dvs Este nevoie sa existe acord atunci cand va hotarati sa vindeti..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpar casa lidiadiana lidiadiana Buna ziua. Vreau s-a cumpar o casa,am gasit casa si imi place, dar persoanele care vinde casa locuiesc in strainatate si su spus ca nu au timp s-a vina,dar ... (vezi toată discuția)
Procura speciala vanzare cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia Buna seara si multumim pentru raspunsuri! Intrebarea mea este daca pot face o procura speciala cu vanzatorul terenului prin care sa am drept de ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa aflata sub ipoteca pentru care nu s-a facut succesiunea dan matedan dan matedan Buna seara Acum cativa ani, tatal meu a decedat, supravietuitori fiind sotia si 3 copiii. Atunci nu s-a facut succesiunea deoarece imobilul se afla sub ... (vezi toată discuția)