CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 IOANA1972 
	    	Utilizator

IOANA1972 
	    	Utilizator	    

IOANA1972 
	    	Utilizator

IOANA1972 
	    	Utilizator	    

Am o hotărâre definitiva, au venit cadastristul și cu executorul, au pus semnele asta toamna, însă acele semne au dispărut. Pot cere sa vina sa se măsoare iar și sa pună țărușii? Și as apela la alții, nu am fost mulțumită cum au măsurat, am mai puțin decât în hotărâre.
 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

IOANA1972 
	    	Utilizator

IOANA1972 
	    	Utilizator	    

bogdan ola	                   

Cine ma poate ajuta?
Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan ola	                   

Cine ma poate ajuta?
Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)

elafinta	                   

Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)
	                    elafinta	                   

Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)

czintosioan	                   

cum pot sa indentific osuprafata [parcrla] intre mai multe parcele ca sa aflu exact limitele 
 (vezi toată discuția)
	                    czintosioan	                   

cum pot sa indentific osuprafata [parcrla] intre mai multe parcele ca sa aflu exact limitele 
 (vezi toată discuția)