avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Dacă nu sunt mulțumită de masaratoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Dacă nu sunt mulțumită de masaratoarea din teren, ...

Bună ziua. Dacă nu sunt mulțumită de masaratoarea din teren, făcută de un executor judecătoresc respectiv inginer, pot solicita alta cu alt executor?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:19, 4 Mai 2022
tocmai asta este, problema reala o aflam abia acum. e vorba de ascendentul legilor naturii asupra celor omenesti. prin urmare, daca nu-l convingeti pe vecin sa rezolvati notarial aceasta problema, solutia este o actiune in granituire. iar terenul suprapus se va imparti intre dvs. in ce procente, puteti decide dvs sau instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Teren czintosioan czintosioan cum pot sa indentific osuprafata [parcrla] intre mai multe parcele ca sa aflu exact limitele (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)