Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat din oficiu "Succesiune partaj succesoral"

Buna ziua,

Ma puteti va rog, lamuri daca am dreptul la un avocat din oficiu in situatia in care am fost dat in judecata de catre o ruda pe Civil, obiectul dosarului fiind "succesiune partaj succesoral"?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:24, 27 Aprilie 2022
puteti primi ajutor public judiciar daca aveti venituri mici.
Daca nu va incadrati pt ajutor public judiciar macar contactati un av pt a va formula apararile/intampinarea,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura actiune partaj stroel stroel Buna ziua, care este procedura pe care trebuie sa o urmez,dupa ce am primit comunicarea de la tribunal pentru partaj bunuri comune? situatia este ... (vezi toată discuția)
Sunt parat intr-un proces nu vreau sa ma prezint si nici nu am ... transportp transportp sunt parat intr-un proces nu vreau sa ma prezint si nici nu am bani pentru avocat pot sa scriu un memoriu sau.... mersi (vezi toată discuția)
Succesiune cu bani putini free_your_mind free_your_mind Buna seara! Am inceput proces pentru partaj succesoral, dupa decesul bunicului, dar ni s-au cerut 140 de milioane (lei vechi). Asta relativ la valoarea ... (vezi toată discuția)